na-luganschini-za-gvaltuvannya-ditey-eksnardepa-zasudili-do-15-rokiv

На Луганщині за ґвалтування дітей місцевого депутата засудили до 15 років

 • 15912 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Сєвєродонецький міський суд Луганської області засудив до 15 років позбавлення волі колишнього депутата Сєвєродонецької міської ради за вчинення зґвалтування неповнолітніх та малолітніх дітей. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Луганської області.

"За принципової позиції прокуратури Луганської області Сєвєродонецьким міським судом Луганської області до 15 років позбавлення волі засуджено колишнього депутата Сєвєродонецької міської ради (VI скликання) за вчинення зґвалтування неповнолітніх та малолітніх дітей, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, розбещення неповнолітніх (ч. 3, 4 ст. 152, ч. 3 ст. 153, ч. ч. 1, 2 ст. 156 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що стороною обвинувачення доведено, що колишній депутат міськради з 2006 по 2012 роки систематично вчиняв злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності стосовно малолітніх та неповнолітніх. Під приводом показу кіно, мультфільмів та інших розваг він запрошував дітей до себе додому, схиляв їх до вживання алкогольних напоїв та вчиняв над ними сексуальне насильство.

"У кримінальному провадженні задокументовано 14 епізодів вчинення розпусних та насильницьких дій стосовно 6 дітей віком від 6 до 15 років. Наймолодша потерпіла була його рідною племінницею", - зазначається в повідомленні.

Водночас обвинувачений своєї вини не визнав та у вчиненому не розкаявся.

Також упродовж 5 років обвинувачений переховувався від правоохоронних органів у Києві за документами свого померлого в Російській Федерації брата. У квітні 2017 року чоловіка затримали.

Нагадаємо, в Дніпрі музичний керівник дитячого колективу підозрюється у ґвалтуванні 12-річної дівчинки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП