na-luganschini-zasudili-zhinku-yaka-namagalasya-prodati-divchat-u-seksualne-rabstvo-do-rf

На Луганщині засудили жінку, яка намагалася продати дівчат у сексуальне рабство до РФ

 • 7914 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. На Луганщині засуджено жінку, яка намагалася продати дівчат в сексуальне рабство до Російської Федерації. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.

Лисичанський міський суд Луганської області засудив 48-річну мешканку міста Лисичанська, яка намагалася продати дівчат в сексуальне рабство до РФ, до 6 років позбавлення волі.

Так, під час судового розгляду прокурором доведено, що засуджена надала добровільну згоду на пропозицію особи (досудове розслідування стосовно якої здійснюється в іншому кримінальному провадженні) щодо пошуку жінок для зайняття проституцією. За домовленістю жінка мала отримувати 400 доларів за кожну завербовану та передану особу.

Таким чином, упродовж квітня-травня 2016 року вказана особа завербувала двох дівчат, зокрема, неповнолітню, з метою їх подальшої сексуальної експлуатації у Москві Російської Федерації.

При здійсненні спроби переправлення дівчат через державний кордон до РФ зловмисницю затримали.

Їй інкримінувалося вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України (торгівля людьми або здійснення іншої незаконної угоди, об’єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, з використанням обману, шантажу чи уразливого стану особи, вчинене щодо неповнолітньої та кількох осіб).

Нагадаємо, у Києві арештували двох жінок, які намагались продати українку в сексуальне рабство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП