na-luganschini-znovu-stalasya-lisova-pozhezha

На Луганщині знову сталася лісова пожежа

 • 26798 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. На Луганщині у лісовому масиві Сєвєродонецького лісомисливського господарства горить лісова підстилка. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС України.

“1 вересня до ДСНС надійшла інформація про загорання лісової підстилки у лісовому масиві Сєвєродонецького лісомисливського господарства поблизу селища Борівське”, — сказано у повідомленні.

Зазначається, що, за уточненою інформацією від працівників лісового господарства, площа, пройдена вогнем, становить близько 9,4 га. Загрози населеним пунктам немає.

О 15:55 пожежу локалізовано.

До гасіння залучено 140 осіб та 37 одиниць техніки: від ДСНС 74 осіб та 16 од. техніки, від лісового господарства 47 осіб та 17 од. техніки, від ЗСУ 19 осіб та 4 од. техніки.

Нагадаємо, 6 липня у Новоайдарському районі на Луганщині на території Борівського та Охтирського лісництв сталася лісова пожежа на площі 60 га. Згодом вона перекинулася на селища. Загинули 5 людей. 13 липня її ліквідували.

Також нагадаємо, лісова пожежа, яка сталася 7 липня, стала причиною займання побутових відходів на міському полігоні твердих побутових відходів у Сєвєродонецьку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП