na-luganschinu-pribulo-popovnennya-okupantiv-z-chisla-mobilizovanikh-vidznachayutsya-chislenni-pograbuvannya

На Луганщину прибуло поповнення окупантів з числа мобілізованих: відзначаються численні пограбування

 • 252255 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. На тимчасово окуповану територію Луганської області прибуло поповнення окупантів з числа мобілізованих осіб. Відзначаються численні факти пограбувань та мародерства, інформує голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

“На тимчасово окуповану територію Луганської області прибуло поповнення з числа мобілізованих осіб. Відзначаються численні факти пограбувань та мародерства. Значна кількість зазначеного контингенту прибула з місць позбавлення волі”, – йдеться в повідомленні Гайдая.

Деталі

Також зазначається, що в Станиці Луганській так зване «міністерство будівництва лнр» формує маневровий житловий фонд для біженців. Будувати ніхто нічого не збирається. Формування фонду проводитиметься виключно через відкриття житлових приміщень, у яких ніхто не проживає. "Інформацію про такі домівки «адміністрація» району очікує від місцевого населення. Не подобався сусід – здай його будинок. Це – «руський мир»", - вказав Гайдай.

"Грошей в окупантів на житло немає, бо їх вкладають у ремонти. Що саме і наскільки якісно роблять – неважливо, головне – вкласти кошти. Так, волгоградська область достроково нібито виконала план на 2022 рік щодо відновлення об'єктів інфраструктури у підшефному Станично-Луганському районі. На це було спрямовано 860 мільйонів рублів. Кому пішли ці кошти і де результати будівництва – наразі невідомо навіть місцевим жителям”, – йдеться в повідомленні Гайдая.

Доповнення

Як писав УНН, на тимчасово окупованій території Луганщини спостерігається жахлива ситуація із початком опалювального сезону. Рашисти ледве встигають провести роботи на системах теплопостачання лише одного з районів, у багатьох домівках пошкоджені дахи.

Українські Національні Новини

Війна