na-luhanshchyni-okupanty-prodovzhuiut-nyshchyty-serebrianskyi-lis-takozh-strazhdaiut-naselenni-punkty-de-zalyshaiutsia-tsyvilni-lysohor

На Луганщині окупанти продовжують нищити Серебрянський ліс, також страждають населенні пункти, де залишаються цивільні – Лисогор

 • 29457 переглядiв

Російські військові продовжили обстріли мирних районів Луганської області, зокрема Серебрянського лісу та станиці Красноріченської, в той час як українські сили відбили російські атаки поблизу Білогорівки.

Бійці ЗСУ відбили низку штурмів зс рф в районі Білогорівки у Луганській області, крім того окупант обстрілює Красноріченську громаду: там залишаються мешканці, основна частина яких – це люди похилого віку. Про це передає пресслужба Луганської обласної військової адміністрації, повідомляє УНН.

Три штурми росіян відбито в неділю від Білогорівки. Цей населений пункт, а також територію Серебрянського лісу, противник постійно нищить вогнем артилерії та мінометів. 

- ідеться у повідомленні.

Попри наближеність до лінії бойового зіткнення, в селах Красноріченської громади залишаються цивільні – там тривають обстріли російських загарбників.

Ситуацію на окупованих та деокупованих територіях

Адміністрація інформує про організацію перевезення одержувачів соціальних виплат до більш безпечних територій, де надає послуги "Укрпошта".

У Селидовому через російський обстріл троє поранених, по Новогродівці росіяни вдарили ракетою – ДонОДА12.02.24, 10:14 • [views_0]

Ситуація у Сєвєродонецьку

У одній з п’ятиповерхівок Сєвєродонецька почали показовий ремонт ще восени 2022 року, напередодні псевдореферендуму. До зими встигли лише вирізати систему опалення. Роботи поновили рівно за рік – наприкінці 2023 року, коли встановили нові радіатори. Систему змонтували із залишків матеріалів, що залишилися після відновлення інших будинків.

Нагадаємо

Впродовж минулої доби на фронті відбулося понад 100 бойових зіткнень: росія здійснила 4 ракетні удари та 110 авіаційних ударів. Також ворог провів 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

росіяни двічі за ніч обстріляли Сумщину13.12.23, 09:59 • [views_0]