na-luhanshchyni-voroh-zbilshyv-kilkist-aviatsiinykh-udariv-ova

На Луганщині ворог збільшив кількість авіаційних ударів - ОВА

 • 24503 переглядiв

росіяни посилили авіаудари в Луганській області, завдаючи ударів по селах на Куп'янському та Лиманському напрямках.

росіяни знов збільшили авіаційну присутність на східній ділянці відповідальності. Окупанти завдали удару на Куп’янському та Лиманському напрямку. Про це повідомляє голова Луганської обласної державної адміністрації Артем Лисогор, передає УНН.

Після нетривалої паузи росіяни знов збільшили авіаційну присутність на нашій ділянці відповідальності. Учора вони завдали ударів по трьох селах Луганщини. На Куп’янському напрямку – по Надії та Твердохлібовому, на Лиманському, що передбачувано, по Білогорівці,

 - йдеться у повідомленні.

Деталі

За словами Лисогора в районі Білогорівки противник організував спробу штурму, але українські захисники дали відсіч окупантам. Під вогонь артилерії потрапило Невське.

Доповнення

В окупованому Рубіжному налагоджено бізнес – продаж талонів на прийом до пенсійного фонду. Аби його отримати безоплатно, люди займають чергу із попередньої доби.

Прилаштувались ті, хто живе ближче, – щодня стоять в чергах, стають власниками талонів і пропонують іншим придбати своє місце. За менші гроші можна купити місце в черзі,

- зазначає Лисогор.

Також повідомляється, що в останні зимові дні в Сєвєродонецьку увімкнули котельню централізованого теплопостачання. Але її потужностей не вистачає навіть для доставки носія до перших вцілілих багатоповерхівок. Батареї залишаються холодними. Навесні, коли температура вже вище нуля.

Нагадаємо

За даними Генерального штабу, 4 березня українська авіація завдала 7 ударів по російським військам.