na-lvivschini-cholovik-pogrozhuvav-likaryu-zbroyeyu

На Львівщині чоловік погрожував лікарю зброєю

 • 8478 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Сьогодні у місті Дрогобич на Львівщині в один з кабінетів стоматологічної клініки увірвався озброєний чоловік та погрожував лікарю. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

"Сьогодні, 23 квітня, близько 10:30 на оперативну лінію 102 до поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Дрогобич в один з кабінетів стоматологічної клініки увірвався озброєний чоловік та погрожує лікарю", - йдеться в повідомленні.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Затриманий виявився 31-річним жителем одного з сіл Дрогобицького району.

"Поліцейські вилучили у нього предмет, схожий на револьвер, та скерували його на експертизу у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр", - зазначається в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Також проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у церкві на Львівщині хлопець намагався скоїти самогубство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП