na-lvivschini-cholovik-vlashtuvav-vdoma-tsekh-z-virobnitstva-gorilchanogo-surogatu

На Львівщині чоловік влаштував вдома цех з виробництва горілчаного сурогату

 • 7731 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Львівській області припинили діяльність цеху з незаконного виробництва алкоголю. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби України.

Згідно із повідомленням, в рамках проведення операції "Акциз-2019" правоохоронці встановили, що один із мешканців Львівської області облаштував у власному домоволодінні підпільне виробництво лікеро-горілчаних виробів, де виготовляв фальсифікований алкоголь. Готову продукцію фігурант разом із спільниками реалізовували за заниженими цінами через мережу магазинів області.

У прес-службі додали, що на підставі ухвал суду проведено обшуки у підпільному цеху, за місцями проживання фігурантів, у торгових та складських приміщеннях. За результатами обшуків з незаконного обігу вилучено понад 1,8 тисяч пляшок алкоголю, підробленого під відомі торгові марки, необлікований спирт, розлитий у пластикові ємності, понад 2,4 тисяч пачок цигарок, 339 підроблених марок акцизного податку, обладнання та інші засоби і пристосування для виготовлення фальсифікату загальною орієнтовною вартістю 1,2 млн гривень.

Наразі триває досудове слідство.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що під Вінницею зупинили автомобіль з тисячею літрів фальсифікованого спирту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП