na-lvivschini-pyaniy-vodiy-protaraniv-avto-politsiyi-postrazhdalo-dvoye-pravookhorontsiv

На Львівщині п'яний водій протаранив авто поліції, постраждало двоє правоохоронців

 • 13218 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 28 грудня. УНН. Учора, 27 грудня, близько 23.00 год. біля Дідилова, що на Львівщині, трапилась ДТП за участі патрульного авто. Внаслідок ДТП двоє поліцейських отримали травми. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, передає УНН

Повідомляється, що патрульний екіпаж помітив, як автомобіль Volkswagen Passat на автодорозі Київ-Чоп здійснив обгін на перехресті. Патрульні увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів і почали переслідувати порушника. Водій Volkswagen поблизу населеного пункту Дідилів виїхав на зустрічну смугу і здійснив зіткнення з патрульним автомобілем.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, оскільки працівники патрульної поліції отримали тілесні ушкодження. В них діагностували забої і струс мозку.

Слідчий скерував водія в медичний заклад аби встановити чи тверезий він чи ні. Там він за порадою адвоката відмовився від обстеження. І пояснював, що драгеру не довіряє, а аналізи йому не дозволяє здавати віра.

Зазначається, що медики склали висновок за ознаками, що водій перебуває в стані алкогольного сп‘яніння. Далі справою займаються слідчі.

Як повідомляв УНН, фура з пивом, якою керував п′яний водій, злетіла у кювет на Закарпатті.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП