na-lvivschini-pyatero-lyudey-potrapili-do-likarni-pislya-svyatkuvannya-vesillya

На Львівщині п'ятеро людей потрапили до лікарні після святкування весілля

 • 9331 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 17 вересня. УНН. П'ятеро людей потрапили до лікарні з отруєнням після святкування весілля в одному з ресторанів міста Сколе Львівської області. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передає УНН.

Так, у Сколівське відділення поліції 16 вересня надійшло повідомлення від медиків про те, що в інфекційне відділення госпіталізовано п’ятьох осіб з діагнозом "гостра кишкова інфекція".

"Правоохоронці встановили, що вони є мешканцями Сколівщини, Стрийщини та Львова віком 25-60 років. Усі вони 15 вересня святкували весілля родича в одному з ресторанів міста Сколе. Згодом їм стало погано, і вони звернулися до медиків", – повідомили у Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У школі Дніпра масово захворіли учні 

Наразі поліцейські встановлюють причину отруєння. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, після поминального обіду на Прикарпатті до лікарні з отруєнням потрапили 18 людей, з яких шестеро дітей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП