na-lvivschini-stavsya-drugiy-vibukh-gazu-za-dobu

На Львівщині стався другий вибух газу за добу

 • 10118 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 19 листопада. УНН. Сьогодні о 07:00 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на Львівщині в с. Верин Миколаївського району відбувся вибух в літній кухні. Постраждалу пенсіонерку внаслідок вибуху доставили у важкому стані до лікарні. Про це проінформували в ГУ ДСНС України у Львівській області, повідомляє УНН.

По прибуттю до місця події встановлено, що в цегляній літній кухні відбувся вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху травмовано матір власника будівлі – жінку 1941 р. н., яку у важкому стані госпіталізовано до Миколаївської ЦРЛ.

В результаті вибуху зруйновано літню кухню, пошкоджено два вікна в поруч розташованому будинку власника, одне вікно та зірвано двадцять шиферів сусіднього житлового будинку.

Причини події наразі встановлюються.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, вчора, 18 листопада, о 15:52 год. на Львівщині у селі Ходовичі Стрийського району в приватному одноповерховому житловому будинку стався вибух та виникла пожежа. Внаслідок вибуху постраждав власник помешкання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині стався другий вибух газу за добу

     • 10118 переглядiв

    Жінка в Одесі загинула від опіків, отриманих під час пожежі

     • 8160 переглядiв

    Два пасажирських автобуси згоріли на Одещині

     • 9098 переглядiв

    П.Порошенка 18 листопада допитали у справі Майдану - джерело

     • 9998 переглядiв

    Сьогодні чотирма матчами стартуватиме 15 тур Ліги Парі-Матч

     • 8460 переглядiв