na-lvivschini-suditimut-politseysku-yaku-naperedodni-zatrimali-na-khabari-u-2-tis-dolariv

На Львівщині судитимуть поліцейську, яку напередодні затримали на хабарі у 2 тис. доларів

 • 16670 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. На Львівщині судитимуть поліцейську, яку напередодні затримали на вимагання 2 тисяч доларів за закриття провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр ДБР.

"Скеровано до суду обвинувальний акт щодо слідчої одного з районних відділів поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області. Правоохоронниця обвинувачується у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України)", - сказано у повідомленні.

Слідством встановлено, що поліцейська вимагала та одержала від громадянина 2 тисячі доларів США за непритягнення його до кримінальної відповідальності за начебто умисне нанесення побоїв службовій особі.

У разі доведення вини, обвинуваченій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Львівщині на хабарі у розмірі 2 тис. доларів затримали поліцейську. Вони вимагала гроші за закриття провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП