na-lvivschini-vantazhivka-vrizalasya-u-mikroavtobus-4-osib-zaginulo

На Львівщині вантажівка врізалася у мікроавтобус - 4 осіб загинуло

 • 17779 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. На Львівщині зіткнулись вантажівка MAN та мікроавтобус Mercedes-Benz: загинуло 4 осіб, ще четверо - травмовано. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Львівській області, інформує УНН.

Зазначається, що пригода сталася сьогодні, 24 травня, близько 11:30 на автодорозі "Київ-Чоп", поблизу села Тухолька Сколівського району.

"Попередньо правоохоронці встановили, що 50-річний водій вантажівки MAN не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes-Benz, який рухався по зустрічній смузі. На місці аварії від отриманих травм загинув 47-річний водій та троє пасажирів мікроавтобуса. Ще чотирьох пасажирів Mercedes доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями. Їх діагнози уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що за фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося раніше в УНН, внаслідок ДТП на Черкащині загинуло 4 людини, ще шість травмовано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі