na-lvivshchyni-beb-vykryly-kompaniia-shcho-vvozyla-novi-rechi-pid-vyhliadom-sekondkhendu-aby-ne-platyty-myto

На Львівщині БЕБ викрило компанію, що ввозила нові речі під виглядом секондхенду, аби не платити мито

 • 59246 переглядiв

Підприємство на Львівщині систематично ухилялося від сплати понад 7,5 млн грн митних платежів, ввозячи нові товари під виглядом вживаних.

У Львівській області правоохоронці викрили компанію, що системно ухилялась від сплати митних платежів. За підрахунками детективів БЕБ держаний бюджет недоотримав понад 7,5 млн грн митних платежів. Про це повідомили у Бюро економічної безпеки, передає УНН.

Встановлено, що компанія під час імпорту іноземних товарів подала до органів Держмитслужби України документи щодо ввезення на митну територію України вживаного одягу вагою понад 16 тонн. Однак не відобразила відомості стосовно приблизно 34 тис. нових речей. Таким чином держаний бюджет недоотримав понад 7,5 млн грн митних платежів.

– розповіли у БЕБ.

Деталі

Наразі детективи ТУ БЕБ у Львівській області проводять огляд на території одного із пунктів пропуску Львівської митниці. Вже вилучені та арештовані 34 тисячі одиниць нового одягу та взуття.

Досудове розслідування триває.

Під виглядом порожніх фур: на Чернівецькій митниці викрито корупційну схему, яка завдала 290 млн грн збитків16.04.24, 16:21 • [views_0]

Тетяна Салганік

Економіка