na-mariupolskomu-napryamku-boyoviki-aktivno-vikoristovuvali-tanki

На маріупольському напрямку бойовики активно використовували танки

 • 7289 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Впродовж доби, незаконні збройні формування з танків  вели вогонь по Водяному та Лебединському на маріупольському напрямку, передає УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"На маріупольському напрямку танки вели вогонь по Водяному та Лебединському. З мінометів обстрілювали Гнутове, Чермалик, Талаківку, Павлопіль, та Водяне, а з гранатометів і стрілецької зброї – Гнутове, Новотроїцьке, Павлопіль, Водяне та Широкине. Також по Водяному і Широкиному вели вогонь БМП та снайпери", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на донецькому напрямку з мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Піски, Верхньоторецьке, Кам’янку та Невельське. По Кам’янці вогонь вів снайпер.

Також, на луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів обстріляли Новоолександрівку, Новотошківське, Кримське. З гранатометів – Троїцьке.

Як повідомляв УНН, незаконні збройні формування протягом сьогоднішнього дня 71 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, один військовий загунув, ще двоє отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП