na-mezhi-mikolayivskoyi-ta-khersonskoyi-oblastey-tsilodobovo-trivayut-boyi-kim

На межі Миколаївської та Херсонської областей цілодобово тривають бої – Кім

 • 182456 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. На межі Миколаївської та Херсонської областей цілодобово тривають бої. Окупанти намагаються вдосконалити свої позиції та обстрілюють з артилерії Миколаїв. Про це під час брифінгу повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Цитата

“Найгарячіше в нас на лінії зіткнення. На межі Миколаївської і Херсонської області. Там бої йдуть цілодобово. Не так, як на сході нашої країни, але теж дуже щільно. Протягом доби на Херсонсько-Миколаївському напрямку противник продовжував інженерне удосконалення своїх позицій”, – зазначив Кім.

Деталі

За словами очільника адміністрації, активних наступальних дій російські війська не проводили. Однак окупанти стріляють з артилерії, зокрема по одному з районів міста обласного центру.

Російські військові посилюють свою оборонну лінію. Наразі вони додатково укріплюються по межі оборони.
Кім також додав, що ворог втратив 47 осіб особового складу, 15 одиниць техніки різної, серед неї два безпілотники-розвідники і радіолокаційна станція.

“Повітряна тривога в нас 3-4 рази на добу. Якщо не більше. Багато ракет пролітають краєм чи загрожують іншим областям. Через нас пролітають ракети, що запускають з Каспійського моря. Вони направлені до центральної частини України. Обстріли щодня. Це не загроза, це постійний факт, що кожного дня обстрілюють і обласний центр, і села на межі, де йдуть бойові дії. Гатять з усього, чим можуть”, – пояснив Кім.

Додамо

2 травня через обстріли окупантів у Миколаївській області поранення отримали 5 людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП