na-mikolayivschini-aferisti-vid-imeni-gubernatora-vimagayut-groshi

На Миколаївщині аферисти від імені губернатора вимагають гроші

 • 8883 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко заявив, що шахраї від його імені надсилають повідомлення чиновникам та підприємцям з проханням терміново дати гроші. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Днями активізувались телефонні ошуканці – від мого імені надсилають повідомлення до чиновників та підприємців області із проханням терміново дати грошей. Я вже звернувся до правоохоронних органів, щоб розібратися у ситуації та вжити відповідних заходів стосовно шахраїв", – зазначив Савченко.

Крім того, він закликав звертатися до правоохоронців або на гарячу лінію голови Миколаївської облдержадміністрації у разі, якщо написали або зателефонували від імені керівництва ОДА.

"Закликаю всіх бути пильними та відповідальними і не вестися на подібну маячню", – додав губернатор.

Нагадаємо, НАЗК стало відомо про факти дзвінків суб'єктам декларування від імені працівників агентства. Як зазначається, дзвінки здійснювалися для начебто уточнення інформації, яка вказана в деклараціях або щодо проведення Нацагентством перевірок декларацій суб’єктів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП