na-mikolayivschini-avtivka-vletila-v-derevo-sered-postrazhdalikh-ye-nepovnolitniy

ДТП на Миколаївщині: серед постраждалих є неповнолітній

 • 11393 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Внаслідок зіткнення автомобіля з деревом на трасі "Миколаїв – Одеса" у Миколаївській області загинули 5 осіб, зокрема водій, ще троє людей постраждали, серед них є неповнолітня особа. Про це повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області, передає УНН.

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та четверо пасажирів (40, 32, 30, 20 років) загинули на місці пригоди, ще троє (43, 24 та 17 років) з отриманими тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні", – йдеться в повідомленні.

ДТП сталася близько 5:10 на автодорозі "Миколаїв – Одеса" поблизу с. Красне Березанського району

"47-річний водій автомобілю Nissan Primastar, рухаючись у напрямку м. Одеси, за попередньою інформацією, допустив з'їзд у кювет та зіткнення з деревом з подальшим перекидання транспортного засобу", – повідомили в поліції.

За вказаним фактом слідчими Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди, тривають слідчі дії", – додали в поліції.

Нагадаємо, автомобіль злетів у кювет та зіткнувся з деревом у Миколаївській області. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП