na-mikolayivschini-avto-zbilo-pishokhoda-i-zletilo-v-kyuvet

На Миколаївщині авто збило пішохода і злетіло в кювет

 • 13541 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. На автодорозі "Калинівка – Снігурівка" у Миколаївській області сьогодні вранці автомобіль збив пішохода, а потім з'їхав у кювет і врізався в дерево. Про це повідомив відділ комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

"Автопригода сталася 5 жовтня о 5:10 на 23 км автодороги "Калинівка – Снігурівка" поблизу селища Засілля Вітовського району Миколаївської області. Водій автомобіля Mercedes здійснив наїзд на невстановленого чоловіка, який перетинав проїзну частину дороги. Від отриманих ушкоджень пішохід загинув на місці події", – йдеться в повідомленні.

Після зіткнення автомобіль з’їхав за межі проїзної частини у кювет та врізався у дерево. Внаслідок аварії водія та пасажирів з травмами різного ступеню тяжкості доставили до медзакладу.

Зараз правоохоронці встановлюють особи всіх учасників автопригоди. За цим фактом слідчі Слідчого управління проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України, тобто "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, на автодорозі "Одеса – Київ" зіткнулися мікроавтобус білоруської реєстрації та вантажний підйомний кран. Внаслідок аварії постраждали семеро людей: шестеро громадян Білорусі та один киянин. Водія мікроавтобуса затримали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП