na-mikolayivschini-cherez-vorozhi-obstrili-zagorilisya-zernoskhovische-budinki-ta-avtomobili-ye-poraneni

На Миколаївщині через ворожі обстріли загорілися зерносховище, будинки та автомобілі: є поранені

 • 170777 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. У Миколаївській області внаслідок обстрілів російських окупантів загорілися зерносховище, два житлові будинки та три автомобілі. Осколкові поранення дістали цивільні люди. Про це повідомляє УНН із посиланням на ДСНС.

Деталі

У Миколаєві пожежники загасили дві пожежі легкових автомобілів Chevrolet Lacetti та Toyota Camry. У селі Костянтинівка ліквідували горіння зерносховища площею 1600 кв. м. У селі Галицинове загасили пожежу житлового будинку на площі 80 кв. м. 

Окрім того, сталося дві пожежі у житлових будинках по вул. Ломоносова у Первомайську (48 кв. м) та вул. Круговій у Миколаєві (10 кв. м). До опікового відділення міської лікарні доправили жінку 1987 року народження.

Також пожежники загасили пожежу автомобіля Hyundai Poni в смт Братське.

Пожежно-рятувальне відділення 4 ДПРЧ та чергову зміну оперативно-координаційного центру залучали для надання допомоги по обстеженню території та будівель внаслідок ракетно-артилерійського обстрілу.

Осколкові поранення дістали цивільні. 

Нагадаємо

Внаслідок обстрілів російськими окупантами Миколаєва 4 квітня дістало поранення 61 людина, 10 — загинуло, серед них дитина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Сьогодні працюватиме сім гуманітарних коридорів

     • 80272 переглядiв

    Вночі окупанти знову обстріляли Харківщину: є загиблі

     • 155459 переглядiв