na-mikolayivschini-legkovik-zitknuvsya-z-traktorom-vodiyiv-gospitalizuvali

На Миколаївщині іномарка влетіла в трактор: водіїв госпіталізували

 • 32344 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. На Миколаївщині сталася ДТП за участі автомобіля Mitsubishi Galant та трактора "Беларус". Обидва водії отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до лікарні. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП області.

"Сьогодні, 9 лютого, близько о 6:50 на 116 км автодороги Н-24 "Благовіщенське – Миколаїв" у с. Бузьке Арбузинського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Mitsubishi Galant під керуванням 42-річного жителя міста Южноукраїнськ та трактора "Беларус" під керуванням 32-річного жителя міста Южноукраїнськ", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що рятувальники деблокували водія легковика, якого внаслідок зіткнення затисло всередині автомобіля. За попередніми даними, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

"Обидва транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження. Обидва водії з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості госпіталізовані до лікарні", - повідомили у відділі комунікації.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Встановлюються усі обставини та причини автоаварії.

Нагадаємо, на Львівщині в ДТП постраждало п’ятеро людей, серед них дитина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП