na-mikolayivschini-negoda-poshkodila-dva-mosti

На Миколаївщині негода пошкодила два мости

 • 11823 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. На Миколаївщині через шквальний вітер було пошкоджено понтонний пішохідний та Аляудський мости. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС в області.

"Внаслідок сильного шквалистого вітру, в області та місті Миколаєві зареєстровані неодноразові випадки руйнування конструктивних елементів будівель, споруд та рекламних конструкцій, падіння дерев... Пошкоджено понтонний пішохідний міст та понтонний Аляудський міст через річку Інгул", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, вказано, що внаслідок негоди пошкоджено покрівлі 257 житлових будинків, з яких 53 багатоповерхових, понад 200 об'єктів соціальної інфраструктури, з яких 47 закладів освіти, 32 дитячих навчальних заклади, 11 закладів охорони здоров'я. Зафіксовано понад 300 випадків падіння дерев на проїзну частину доріг, автомобілі, будівлі, лінії електропередач.

"Для ліквідації наслідків погодних умов підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області з початку виконання робіт залучались 130 разів на проведення аварійно-відновлювальних робіт (проведено спилювання 141 дерева, демонтовано 38 аварійних конструкцій будівель та деблоковано 8 автомобілів). Всього залучено 104 одиниці техніки та 390 рятувальників. Зокрема, минулої доби співробітники ДСНС залучались для надання допомоги 34 рази", - повідомили у пресслужбі.

Повідомляється, що о сьомій ранку 27 лютого у всіх населених пунктах електропостачання відновлено.

Нагадаємо, раніше в УНН повідомлялося, що у Миколаєві через негоду знесло частину пішохідного мосту.

Українські Національні Новини

Суспільство