na-mikolayivschini-pereodyagneni-okupanti-vidavali-sebe-za-evakuyovanikh-mistsevikh-zhiteliv

На Миколаївщині переодягнені окупанти видавали себе за евакуйованих місцевих жителів

 • 375979 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. На Миколаївщині переодягнені російські окупанти на трьох цивільних автівках видавали себе за групу евакуйованих місцевих жителів, які заблукали. Вони під’їхали до українських позицій і спробували їх атакувати, але дістали гідну відсіч. Про це повідомляє оперативне командування "Південь", передає УНН.

Цитата

"На Миколаївщині, вишукуючи відчайдушні способи диверсій, перевдягнені рашисти на 3 цивільних автівках намагалися видати себе за групу евакуйованих місцевих мешканців, що заблукали. Під’їхавши під таким прикриттям до наших позицій, окупанти спробували атакувати, але отримали гідну відсіч. Втративши 5 своїх, рашисти хутко вшилися з поля бою", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, через погіршення погодних умов - штормовий вітер та дощі - противник не може застосовувати безпілотні літальні апарати для розвідки і корегування вогнем.

"В Чорноморській операційній зоні сили природи також на боці України: штормова погода значно ускладнює маневрування корабельного угруповання рашистів. Але загроза ракетних ударів з моря залишається", - зазначається в повідомленні.

Зазначили, що на Південнобузькому напрямку окупанти намагаються покращити тактичне положення та закріпитись по адміністративних кордонах Херсонської області.

"Військовослужбовці Збройних сил України та всі сили охорони і оборони південного регіону тримають обстановку стабільною і контрольованою", - інформує командування "Південь".

Доповнення

11 квітня повідомляли, що внаслідок нічного ворожого ракетного удару постраждало підприємство Катару у Миколаївській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП