na-mikolayivschini-stalasya-dtp-z-pidyomnim-kranom-postrazhdali-shist-inozemtsiv-i-kiyanin

На Миколаївщині сталася ДТП з підйомним краном: постраждали шість іноземців і киянин

 • 9692 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. На автодорозі "Одеса – Київ" у Межах Миколаївської області зіткнулися мікроавтобус і підйомний кран. Внаслідок цього постраждали шестеро громадян Білорусії та киянин. Про це повідомив відділ комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

"Сьогодні, 4 жовтня, близько шостої ранку на 290 км автодороги "Одеса – Київ" поблизу с. Мазурове Кривоозерського району відбулося зіткнення мікроавтобусу Mercedes Sprinter білоруської реєстрації та вантажного підйомного крану Mitsubishi, що рухався попереду у попутному напрямку", – йдеться в повідомленні.

На момент аварії в салоні мікроавтобуса перебували восьмеро людей. Один із пасажирів, громадянин Білорусії, після зіткнення пересів до іншого транспортного засобу. Інформація про його стан наразі невідома. Внаслідок ДТП постраждали семеро людей: шестеро громадян Білорусії віком від 43-х до 66-ти років, у тому числі водій мікроавтобуса, і ще один пасажир, 30-річний мешканець Києва. Їх з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставили до Кривоозерської центральної районної лікарні. Наразі постраждалим надається необхідна медична допомога. Один із травмованих перебуває у важкому стані.

Водій вантажного підйомного крану, 24-річний житель Одеси, не постраждав.

"Інформація про дорожньо-транспортну пригоду внесена до ЄРДР попередньо за ознаками ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Зараз на місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи Кривоозерського відділення поліції, слідчі Слідчого управління та криміналісти. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються. Тривають першочергові слідчі дії", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, стріла підйомного крана протаранила автобус на околиці Чернівців. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП