na-mikolayivschini-zitknulis-legkoviki-zaginuli-troye-doroslikh-i-odna-ditina

На Миколаївщині зіткнулись легковики, загинули троє дорослих і одна дитина

 • 12029 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. На Миколаївщині сталась ДТП, у якій зіткнулись два транспортних засоби. У результаті четверо людей загинуло, шістьох госпіталізували. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області, передає УНН.

Повідомляється, що дорожньо-транспортна пригода сталась 14 жовтня, близько 19:00 на дорозі "Благовіщенське-Миколаїв" за участю автомобілів "Москвич-2141" та Opel Vectra.

"Внаслідок зіткнення транспортних засобів 48-річний водій Москвича та його 22-річний пасажир загинули на місці події, ще одна пасажирка вказаного авто, десятирічна дівчинка, померла у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні. Також на місці автоаварії загинула й 29-річна пасажирка Opel Vectra. Із тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості до медичного закладу були доставлені шестеро осіб: 21-річний водій Opel Vectra, його пасажир 34-х років та трьохрічна дитина. З автомобіля "Москвич" – двоє пасажирів 46-ти та 24-х років, а також п’ятирічна дівчинка", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наразі слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб). Обставини дорожньо-транспортної пригоди та її причини встановлюються. Призначено проведення відповідних експертиз.

Нагадаємо, за добу в Україні сталось 730 ДТП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП