na-mikolayivskomu-sudnobudivnomu-zavodi-pogasili-borgi-iz-zarplat-ofis-prezidenta

На Миколаївському суднобудівному заводі погасили борги із зарплат – Офіс Президента

 • 10235 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. На рахунки державного підприємства "Миколаївський суднобудівний завод" для погашення заборгованості із зарплати перед працівниками було перераховано 54,8 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

Так, 17 липня, під час робочої поїздки до Миколаївської області, Президент України Володимир Зеленський отримав інформацію про наявність боргів із зарплати перед працівниками цього підприємства. Тож він доручив генеральному директору державного концерну "Укроборонпром" Павлу Букіну невідкладно розв'язати питання щодо погашення цієї заборгованості, зазначили у прес-службі.

"23 липня Державний концерн "Укроборонпром" відзвітував про виконання доручення Президента у повному обсязі. За його інформацією, на рахунки державного підприємства "Миколаївський суднобудівний завод" для погашення заборгованості із заробітної плати було перераховано 54,8 млн грн. Крім того, було перераховано 31,7 млн грн для виплат компенсації за несвоєчасно виплачену заробітну плату, а також податків і зборів, пов’язаних із розрахунком за оплату праці", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні зросла заборгованість із зарплати.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нардеп Гончаренко перемагає на окрузі в Одеській області

     • 12762 переглядiв

    Новим прем'єром Британії став Борис Джонсон

     • 11068 переглядiв