na-mistsi-zavaliv-u-kremenchuku-vtrativ-svidomist-odin-z-ryatuvalnikiv-dvoye-travmuvalisya-cherez-zsuv

На місці завалів у Кременчуку втратив свідомість один з рятувальників, двоє травмувалися через зсув

 • 71638 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. На місці розбору завалів торгового центру внаслідок ворожого ракетного удару у Кременчуці через отруєння втратив свідомість один з рятувальників, ще двоє травмувалися через зсув. Про це повідомили у ДСНС України, пише УНН.

Деталі

Близько 17 години 27 червня під час гасіння пожежі, як вказано, втратив свідомість начальник чергової зміни з пожежно-рятувального загону, якого з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння було доставлено до реанімаційного відділення Кременчуцької ЦРЛ. На цей час проходить амбулаторне лікування.

О 4:12 29 червня під час підготовки до демонтажу залізобетонних плит, стався зсув однієї з них, внаслідок чого отримали травми два співробітника ДСНС – начальник караулу пожежно-рятувальної частини міста Миргород та старший рятувальник дозиметрист. Наразі вони перебувають у лікарні.

Доповнення

Після ворожого ракетного удару по торговому центру у Кременчуці Полтавської області, який стався 27 червня, розібрано завали на 75% загальної площі об’єкту, виявлено 8 фрагментів людських тіл.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП