na-mykolaivshchyni-cherez-udary-rf-zafiksovani-chyslenni-poshkodzhennia-ale-nemaie-postrazhdalykh

На Миколаївщині через удари рф зафіксовані численні пошкодження, але немає постраждалих

 • 27381 переглядiв

За останню добу внаслідок артилерійських обстрілів у Миколаївській області пошкоджено навчальні заклади, житлові будинки, споруди, автомобілі та комерційну інфраструктуру, але, на щастя, обійшлося без жертв і постраждалих.

За добу на Миколаївщині внаслідок артилерійських обстрілів були пошкоджені освітні заклади, житлові будинки, будівлі та автівки. Також через збитий БпЛА пошкоджено торгівельну інфраструктуру. На щастя, без жертв. Про це повідомляє голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНН.

Деталі

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України в Миколаївській області, 22 квітня о 07:05 ворог завдав артилерійських обстрілів по Куцурубській громаді Миколаївської області. Внаслідок чого у селі Солончаки пошкоджено два освітні заклади. На щастя, без постраждалих.

Також учора о 12:13, 14:22 обстрілів зазнала акваторія, а о 16:51 місто Очаків Очаківської громади. Наслідком стали пошкоджені житлові будинки, транспортні засоби та лінія електропередач.

За даними місцевих владних органів, наразі електропостачання відновлено. На щастя, жертв серед цивільного населення немає.

Крім того, вночі 23 квітня, під час бойової роботи сил протиповітряної оборони, уламками збитого БпЛА типу "Shahed-131/136" пошкоджено торгівельну інфраструктуру. Внаслідок цього сталося загоряння торгівельного павільйону, однак оперативно вогнеборцями було припинено поширення вогню.

Кім після повідомлень про чутний вибух в Миколаєві: у районі провели контрольований підрив22.04.24, 14:23 • [views_0]