na-nomu-zoseredzheno-uvagu-vsogo-svitu-vitse-marshal-britanskoyi-aviatsiyi-poyasniv-chomu-putin-skasuvav-shturm-zavodu-azovstal

На ньому зосереджено увагу всього світу: віце-маршал британської авіації пояснив, чому путін скасував штурм заводу "Азовсталь"

 • 1631051 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Російський диктатор володимир путін відмовився штурмувати завод "Азовсталь" в Маріуполі, тому що на місті зосереджена увага з усього світу. Про це в інтерв'ю Sky News заявив віце-маршал британської авіації Шон Белл, передає УНН. 

Цитата

“Є непідтверджені повідомлення про тисячі мирних жителів, які все ще знаходяться в тому районі, і будь-який напад призведе до великої кількості жертв серед цивільного населення. Досі це не було проблемою для росії. Але зараз всі світові ЗМІ сфокусовані на Маріуполі, я підозрюю, що це не допоможе його військовим цілям", - заявив Шон Белл.

Деталі

Зокрема, британський військовий зазначає, що путін рідко втручається в тактичні дії на полі бою. На даний момент диктатор розуміє, що "Азовсталь" легко йому не дасться, зазначає британський військовий.

Додамо

Сьогодні президент рф володимир путін провів зустріч з главою міноборони росії сергієм шойгу, під час якої, за повідомленнями росЗМІ, назвав "недоцільним" штурм промзони "Азовсталі" в Маріуполі і нібито наказав скасувати його.

Проте в Маріуполі окупанти бомблять і обстрілюють територію "Азовсталі" після того, як російський диктатор володимир путін нібито наказав припинити його штурм.

Україна вимагає від рф терміновий гуманітарний коридор з заводу "Азовсталь" в Маріуполі, де, за оцінками, знаходиться близько тисячі цивільних і українські захисники, серед яких близько 500 поранених.

Українські Національні Новини

Новини Світу