na-odeschini-14-richna-divchinka-daruvala-naboyi-u-shkoli

На Одещині 14-річна дівчинка "дарувала" набої у школі

 • 13108 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. На Одещині 14-річна дівчинка "дарувала" учням набої, які, з її слів, принесла з дому. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУНП Одеської області.

До чергової частини Саратського відділення поліції зателефонувала директор однієї зі шкіл району, яка повідомила, що у навчальному закладі їхня учениця роздає дітям патрони.

Провівши комплекс невідкладних заходів, поліцейські вилучили у школярів 134 патрони калібру 5,45 мм та 7,62 мм та 4 патронних обойми.

Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання родини неповнолітньої правоохоронці виявили ще більш як чотириста набоїв та гранату. За попередньою інформацією, заборонені предмети належать господареві будинку, який наразі знаходиться на Сході України.

Усе вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в одній з київських гімназій у службовому кабінеті заступника директора правоохоронці виявили предмети, схожі на запал до бойової гранати, психотропні засоби, пристрій для відстрілу гумових куль і боєприпаси до нього.

Як повідомляв УНН, у Харкові на станції метро "Проспект Гагаріна" під час перевірки документів у 55-річного мешканця Харківської області правоохоронці виявили зброю та 23 набої.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП