na-odeschini-cherez-negodu-timchasovo-pripinili-robotu-dva-punkti-propusku

На Одещині через негоду на кордоні тимчасово припинили роботу два пункти пропуску

 • 11357 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Через складні погодні умови на українсько-молдовському кордоні тимчасово припинили роботу пунктів пропуску "Табаки" та "Рені", на яких стались аварії на лінії електропередач. Про це повідомляє УНН із посиланням на ДПСУ.

"У результаті складних погодних умов, на українсько-молдовському кордоні ускладнилась робота кількох пунктів пропуску для автомобільного сполучення, що в Одеській області. Через великі перемети ускладнені під’їзди до дороги, котра веде до пунктів пропуску "Нові Трояни" та "Залізничне". У пункті пропуску "Табаки" тимчасово не здійснювались пропускні операції у зв’язку із аварією на лінії електропередач", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що автотранспорт перенаправили із пункту пропуску "Табаки" до пункту пропуску "Виноградівка". При цьому, дорога між "Виноградівкою" та молдовським "Вулканешти" має значний сніговий покрив. Трьом автомобілістам, що застрягли між пунктами пропуску, допомагають рятувальники. Керівництво відділу прикордонної служби "Болград" звернулось до органів місцевої влади щодо розчищення доріг міжнародного значення.

"У міжнародному пункті пропуску "Рені" тимчасово не здійснюються пропускні операції у зв’язку із аварією на лінії електропередач, автотранспорт перенаправляється до міждержавного пункту пропуску "Долинське", - додали у пресслужбі.

Нагадаємо, через негоду обмежено рух вантажівок на Одещині.

Українські Національні Новини

Суспільство