na-odeschini-cherez-pandemiyu-na-distantsiyne-navchannya-pereyshli-60-shkil

На Одещині через пандемію на дистанційне навчання перейшли 60% шкіл

 • 13829 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. В Одеській області через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 470 шкіл перейшли на дистанційну форму навчання. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Одесьої ОДА.

"Через пандемію коронавірусу 470 шкіл Одеської області перейшли на дистанційне навчання, 316 — пішли на канікули", - йдеться у повідомленні.

За словами голови Одеської ОДА Максима Куцого, з сьогоднішнього дня на дистанційне навчання перейшли навчальні заклади 15 районів та 23 громад Одещини.

"Зараз кожен навчальний заклад самостійно визначає механізм моніторингу і контролю якості дистанційного навчання. Це не тільки навчання за допомогою відеоконференцій. Це й звичайна робота з підручниками, книгами та зошитами. Усі ці заходи ми впроваджуємо, щоб не допустити ще більш масового поширення пандемії серед наших дітей та вчителів, чимало з яких перебувають у групі ризику", — зазначив Куций.

Як нагадують в ОДА, починаючи з 1 вересня, на коронавірусну хворобу в Одеській області вже захворіли 178 учнів та 300 працівників шкіл. Тому 3549 учнів (140 класів) і 195 фахівців, які працюють у закладах освіти, наразі перебувають на самоізоляції.

Нагадаємо, у Львівській області функціонує 1181 заклад загальної середньої освіти всіх типів і форм власності. З них, станом на 13 жовтня 2020 року, 9 закладів перебувають на дистанційній формі навчання.

Українські Національні Новини

Політика