na-odeschini-cholovik-do-smerti-zabiv-odnoseltsya-molotkom

На Одещині чоловік до смерті забив односельця молотком

 • 8438 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 19 вересня. УНН. У смт Ширяево зловмисник ударами молотком по голові позбавив життя свого односельця. Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Одеській області, передає УНН.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було виявлено загиблого чоловіка. Ним виявився 38-річний місцевий житель. Під час розслідування встановлено, що смерть потерпілого настала внаслідок набряку мозку та закритої внутрішньочерепної травми.

"У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід особи, підозрюваної у скоєнні правопорушення. З’ясовано, що у вечір трагедії місцевий житель та його 34-річний односелець пересувались на авто останнього. Між попутниками виникла сварка. Вони вийшли з машини і продовжили конфліктувати на вулиці. Водій дістав з авто молоток та завдав опоненту удари по голові. Потім правопорушник зник", – зазначили у поліції.

Зловмисника затримали. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, в одному з вищих навчальних закладів Харкова знайшли тіло чоловіка з ножовими пораненнями

Українські Національні Новини

Кримінал та НП