na-odeschini-na-khabari-zatrimali-inspektora-mitnitsi

На Одещині на хабарі затримали інспектора митниці

 • 15074 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. В Одеській області на хабарі затримали головного інспектора митного поста "Акерман" Одеської митниці ДФС. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Військової прокуратури Південного регіону України.

"Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження УЗЕ в Одеській області ДЗЕ Нацполіції України та спільно з Територіальним Управлінням ДБР, розташованого у м. Миколаєві, на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито головного інспектора митного поста "Акерман" Одеської митниці ДФС", - йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, досудове розслідування встановило, що головний інспектор вимагала хабар у розмірі 800 доларів США за неперешкоджання підприємницькій діяльності суб’єкта господарювання, зокрема погодження митних експортних товарних декларацій.

7 лютого 2019, після одержання визначеної суми хабара, посадову особу Одеської митниці ДФС затримали. Військовою прокуратурою вказаній особі планується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також обрання запобіжного заходу. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, заступника директора держпідприємства затримали на хабарі 190 тис. грн. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП