na-odeschini-ymovirniy-vbivtsya-zavazhav-gasiti-pozhezhu-v-yakiy-spaliv-trup

На Одещині ймовірний вбивця заважав гасити пожежу, в якій спалив труп

 • 17213 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Після пожежі у закинутому напівзруйнованому будинку в одному з сіл Одеської області виявили обгорілий труп. Слідством встановлено, що під час пожежі раніше судимий чоловік намагався завадити загасити її. Про це УНН повідомили у правоохоронних органах.

Рятувальники виявили обгорілий труп людини у підвалі напівзруйнованого закинутого будинку. На місці події особу, стать чи наявність ознак насильницької смерті експертам встановити не вдалося. Труп направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Розпочато досудове слідство, яким встановлено, що під час пожежі поряд з закинутим будинком бачили раніше судимого за вбивство чоловіка, 1987 року народження, який намагався завадити гасінню пожежі. Після того, як пожежу загасили чоловік зник.

Наразі встановлюється місце перебування цього чоловіка та перевіряється його причетність до смерті людини, тіло якої виявили на згарищі.

Досудове розслідування розпочато за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Як повідомляв УНН, у Дніпрі двоє зловмисників напали на чоловіка, побили, задушили і кинули його у багаття. За це їм загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення

Українські Національні Новини

Кримінал та НП