na-odeshchyni-zaprovadzheni-ekstreni-vidkliuchennia-elektroenerhii-ta-zupynene-elektrotransport

На Одещині запроваджені екстрені відключення електроенергії та зупинене електротранспорт

 • 28015 переглядiв

Через атаки російських безпілотників, які пошкодили підстанції в Одеській області, здійснюються аварійні відключення електроенергії та призупинення руху електротранспорту, щоб запобігти подальшому перевантаженню обладнання.

Через пошкодження обладнання по Одесі та Одеській області енергетики вимушені застосовувати екстрені відключення електроенергії та збільшити період обмеження споживання. Про це йдеться у повідомлення "Укренерго" та ДТЕК, повідомляє УНН

"Ворог продовжує прицільно бити по нашій енергетичній інфраструктурі. Вночі російські БПЛА атакували дві підстанції в південному регіоні. 

Через пошкодження обладнання по Одесі та Одеській області енергетики вимушені збільшити періоди обмеження споживання. Це необхідно для захисту вцілілого обладнання від перевантаження, яке може викликати додаткові технологічні пошкодження", - повідомили в "Укренерго" ранком 25 березня.

Там додали, що більше інформації про зміни в графіках відключень можна знайти на офіційних сторінках місцевого обленерго. Однак, як ДТЕК Одеські електромережі повідомляє, що графіки наразі не діють, адже енергетики змушені застосовувати екстрені відключення в Одесі та Одеському районі області.

"Енергетикам вже вдалося відновити електропостачання для обʼєктів критичної інфраструктури.

Однак ситуація залишається складною. В Одесі та Одеському районі застосовуються екстрені відключення.

Щоб зменшити навантаження на мережу сьогодні в місті  не працюватиме  електротранспорт, також обмежено споживання промисловості.

Робимо все можливе, щоб якнайшвидше повернути світло в домівки. Закликаємо розумно споживати електроенергію", - повідомили в ДТЕК.

25.03.24, 01:13 • [views_0]