na-odeskomu-plyazhi-znovu-zlivayut-nechistoti

На одеському пляжі знову зливають нечистоти

 • 16616 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. На території одного з центральних одеських пляжів - "Лагуна" йде скидання нечистот в акваторію моря, що супроводжується відповідним запахом і шумом генератора. Про це повідомляють одесити 9 червня. Звернення з цього приводу зафіксовано на сайті Одеської міськради, передає УНН.

Деталі

Пляж "Лагуна" не перший раз опиняється у скандальній ситуації. У кінці квітня нинішнього року невідомі вночі незаконно розпиляли частину скелі. Правоохоронцями був зафіксований факт незаконних будівельних та гідротехнічних робіт на території пляжу і в акваторії, у результаті чого всі будівельні роботи були зупинені.

У 2017 році тут були також зафіксовані незаконні будівельні роботи. Після протестів громадськості об'єкти будівництва були демонтовані і ситуація на кілька років завмерла. У ЗМІ неодноразово з'являлася інформація і ескізи проекту готельного комплексу, який передбачає забудову пляжу і прилеглих територій.

У різний час аж до 2015 року прохід на пляж "Лагуна" був закритий.

Доповнення

Раніше в Одесі розгорівся скандал через скидання нечистот в море поблизу готелю - дельфінарію "Немо". Одесити звинуватили в забрудненнях готель, а він в свою чергу управління надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, готель-дельфінарій "Немо" належить функціонерам міської влади, депутату міськради Андрію Кисловському і першому заступнику мера Михайлу Кучуку.

Українські Національні Новини

Суспільство