na-okupovanykh-terytoriiakh-rosiiany-ne-mozhut-znaity-kolaborantiv-dlia-roboty-v-feikovykh-administratsiiakh-rf-tsentr-natssprotyvu

На окупованих територіях росіяни не можуть знайти колаборантів для роботи в фейкових адміністраціях рф - Центр нацспротиву

 • 36537 переглядiв

На тимчасово окупованих територіях росіяни досі не можуть завершити формування своїх окупаційних адміністрацій через брак бажаючих співпрацювати з росією, оскільки більшість мешканців виїхали з регіону або відмовляються співпрацювати з ворогом.

На тимчасово захоплених територіях росіяни досі не можуть завершити формування своїх окупаційних адміністрацій через брак охочих співпрацювати з рф. Про це повідомляє УНН з посиланням на Центр національного спротиву.

Деталі 

Наразі окупанти шукають зрадників для роботи в адміністраціях й інших фейкових структурах, аби зменшити чисельність росіян в цих структурах, які працюють на ротаційній основі.

Проте більшість місцевих залишило регіон, тікаючи від окупації. Ті, хто залишились, переважно відмовляються співпрацювати з ворогом, крім тих хто вже й так пішов на співпрацю

- розповіли у Спротиві. 

Також У Центрі нацспротиву закликали мешканців окупованих територій не йти на співпрацю з рф, оскільки, згідно з законодавством України за це передбачена відповідальність.

Ворог на ТОТ Луганщини заселяє колаборантів у квартири українців06.03.24, 15:58 • [views_0]

Нагадаємо

У Центрі національного спротиву заявили, що на тимчасово окупованих територіях України загарбники активно використовують злочинні схеми, щоб відібрати землю у її законних власників, особливо націлившись на ділянки в прибережних районах Азовського моря.

Володимир Омельченко

Війна