na-ozbroyenni-rf-zalishilosya-menshe-nizh-30-visokotochnikh-raket-danilov

На озброєнні рф залишилося менше ніж 30% високоточних ракет – Данілов

 • 140098 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. У розпорядженні російської федерації залишилося 25-28% високоточних ракет – це від загальної кількості, яка була на початку повномасштабного вторгнення в Україну. Про це в інтерв'ю "Радіо НВ" заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, передає УНН.

Цитата

"Наша розвідка працює бездоганно. Ми знаємо з математичною похибкою кількість ракет, що залишилися на території російської федерації. Йдеться саме про високоточні ракети, які для нас мають найбільший клопіт. Я не маю права називати абсолютні цифри, які ви хотіли б від мене почути. Але якщо брати відсотки, то йдеться про те, що залишається 25-28% від загальної кількості, яка була у них на 24 лютого", – заявив Данілов.

Деталі

Секретар РНБО зазначив, що вже наближається момент, коли росія не зможе випускати по Україні високоточні ракети, тому що її армія стає лише слабшою.

Також Данілов повідомив, що в арсеналі армії рф є зенітні ракети радянського зразка С-300, але їхня сумарна кількість також зменшилася після повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що росія планує знищити критичну інфраструктуру України, тому попереду на ураїнців чекає складна зима.

Українські Національні Новини

Війна