na-pidpriyemstvakh-mkhp-shtuchniy-intelekt-dopomagaye-doglyadati-za-ptakhami

На підприємствах МХП штучний інтелект допомагає доглядати за птахами

 • 1408770 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. У міжнародній компанії МХП використовують технології штучного інтелекту, аби оптимізувати догляд за птахами. Про це повідомили у пресслужбі компанії, передає УНН.

Деталі

Протягом п’яти років компанія МХП збирала масив даних щодо різних показників на виробництві. Враховувався навіть настрій курей. На базі зібраної інформації в МХП розробили віртуального помічника – Smart Technologist Assistant.

“Віртуальний зоотехнік” на базі штучного інтелекту допомагає працівникам у роботі і попереджає ризики позаштатних ситуацій у пташниках. Таке IT-рішення збільшило рівень однорідності курки, точність прогнозування ваги та покращило умови збереження птиці.

Цитата

“Нас цікавило, які технологічні показники, як коректно працює наше обладнання, як якісно працює персонал, як заздалегідь запобігати виникненню ситуації, що може негативно вплинути на показники та якість продукції. Ми не тільки вимірюємо стандарти та показники, але й настрій у пташнику. Нам важливо знати, які чинники викликають занепокоєння серед птахів. Цей асистент може сказати: у вас у пташнику „гарний настрій“ або зверніть увагу десь на секції А1 трохи волога підстилка”, - розповіла Наталія Кондратенко, директор глобальних центрів експертизи ІТ МХП.

Нагадаємо

Менеджер МХП за допомогою Chat GPT дав 7 порад землевласникам

Довідка

МХП – міжнародна компанія, що працює у галузях харчової, аграрної та технологічної промисловості з найбільшою часткою ринку готових-до-приготування та готових-до-вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу