na-pivdenni-provintsiyi-tayilandu-obrushilisya-poveni

На південні провінції Таїланду обрушилися повені

 • 4352 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. В результаті проливного дощу в період з 16 по 18 грудня кілька провінцій Таїланду постраждали від повені, в тому числі в Накхонситхаммарат, повідомляють, що одна людина загинула, а один пропав без вісті. Про це повідомляє Floodlist з посиланням на місцеві ЗМІ, передає УНН.

Чиновники повідомили, що від повеней і проливних дощів постраждали 377 сіл в 17 районах провінції Накхонситхаммарат. Солдати і рятувальники провели евакуацію в районі Муанг. Школи були закриті в постраждалих районах. Місцеві ЗМІ повідомляють, що одна людина загинула, його змило водою в районі Чауат, після повені в районі Рон Пхібун все еще вважається зниклою літня людина.

В інших місцях на півдні було зареєстровано повінь в районах Дон Сак, Та Чанг, Чайя і Канчанадіт в Сурат Тані, а також в районі Хуан Ханун в провінції Фатталунг. Деякі райони поблизу річки Голокосту в муніципалітеті Су-Нгай-Колок, провінція Наратхіват, також були затоплені. Після 18 грудня в цьому районепрекратілісь сильні дощі. За даними офіційних представників країни, які постраждали від стихійних лих, 19 грудня в багатьох постраждалих районах почалося затоплення.

Нагадаємо, 5 серпня 2018 року в загальній складності постраждали більше 70 тисяч осіб, 30 тис. га і 25 тис. домашніх господарств в Таїланді в результаті повеней, викликаних сильними дощами. Стихія торкнулася дев'ять північно-східних провінцій країни, серед яких Накхонпханом, Мукдахан, Амнат Чароит, Убон Ратчатхані, Бунгкан, Сакон Накхон, Рой Ет, Каласін і Ясотхон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У засніжених Карпатах ще ніхто не травмувався

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На південні провінції Таїланду обрушилися повені

     • 4352 переглядiв

    Бойовики наражали мирних жителів на ночівлю у "сірій зоні"

     • 15536 переглядiв

    Насіров програв суд щодо "наклепу Саакашвілі"

     • 12740 переглядiв

    На 12-річну дівчинку напав поліцейський з ножем

     • 25701 переглядiв

    Сьогодні відбудеться перше засідання Ради ветеранів

     • 5400 переглядiв