na-poltavschini-cholovik-spaliv-kolishnyu-druzhinu-v-magazini

На Полтавщині чоловік спалив колишню дружину в магазині

 • 26931 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. У місті Кременчук чоловік облив колишню дружину легкозаймистою рідиною та підпалив в магазині декоративної косметики та побутової хімії, де вона працювала. Про це повідомив начальник поліції Полтавської області Іван Вигівський, передає УНН з посиланням на пресслужбу поліції Полтавської області.

"За попередньою версією слідства, 4 травня, близько 16-ї години, колишній чоловік жертви прийшов до магазину декоративної косметики та побутової хімії, де вона працювала продавчинею, зачинився із середини, облив жінку легкозаймистою рідиною та підпалив", - сказав Вигівський.

За його словами, перехожі одразу про подію повідомили в поліцію.

"На місце прибули наряди патрульної поліції та спецпідрозділ "ТОР", а також спецпризначенці батальйону особливого призначення поліції області, слідчо-оперативна група, рятувальники та медики. На момент прибуття екстрених служб вогонь вже охопив значну площу магазину. Поліцейські та працівники ДСНС деблокували приміщення палаючого магазину та ліквідували пожежу. На жаль, жінка отримала тілесні ушкодження не сумісні з життям і померла на місці", - розповів Вигівський.

Повідомляється, що наразі відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 пункту 5 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Фігурант затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Обставини та мотиви злочину з’ясовує слідство", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, на Львівщині судитимуть жінку, підозрювану в підпалі будинку свого колишнього чоловіка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП