na-poltavschini-cholovika-zasudili-na-8-rokiv-uvyaznennya-za-zgvaltuvannya-materi

На Полтавщині чоловіка засудили на 8 років за зґвалтування матері

 • 10824 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. На Полтавщині неодноразово судимого чоловіка відправили до в’язниці на 8 років за зґвалтування матері. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури у Полтавській області.

"Чутівський районний суд Полтавської області до 8 років позбавлення волі засудив ґвалтівника своєї матері", - сказано у повідомленні.

У суді Кобеляцька місцева прокуратура довела, що на початку червня 2019 року після спільного вживання алкоголю син наніс матері не менше 7 ударів у голову та обличчя, а потім зґвалтував.

Раніше чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, тощо. Цей злочин вчинив через тиждень після умовно-дострокового звільнення із місць позбавлення волі.

Зловмисника визнано винним за ч. 2 ст. 152 (зґвалтування, вчинене щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах) КК України. Вирок суду першої інстанції поки що не набув законної сили.

Нагадаємо, у Миколаєві правоохоронці затримали раніше судимого 65-річного чоловіка за підозрою у зґвалтуванні 5-річної онуки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП