na-poltavschini-podatkivtsi-viluchili-nelegalnogo-palnogo-na-ponad-1-mln-griven

На Полтавщині податківці вилучили нелегального пального на понад 1 млн гривень

 • 8062 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Полтавській області спільно із працівниками прокуратури ліквідували незаконне виробництво фальсифікованих нафтопродуктів, передає УНН з посиланням на прес-службу ДФС.

Встановлено, що посадові особи компанії, яка займається оптовою торгівлею пальним, організували і координували на території орендованої нафтобази незаконне виробництво фальсифікованих нафтопродуктів з їх подальшою реалізацією.

"Для прикриття незаконної діяльності використовувались документи фіктивних компаній. Операції з продажу нафтопродуктів ніяк не відображалися в фінансово - господарських документах підприємства", - пояснили у ДФС.

За результатами низки проведених обшуків вилучено 40,5 тонни ПММ, вартістю понад 1 млн. грн., майже 485 тис. грн. готівкою, фінансово - господарські документи, комп'ютерну техніку та обладнання, яке використовувалося в незаконній діяльності.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, за словами експерта Г.Рябцева, не всі оператори ринку пального можуть довести якість своїх нафтопродуктів. Саме тому, фахівці радять водіям заправлятися на брендових АЗС.

Додамо, що за підсумками тестування зразків палива А-92 на 11 АЗС, експерти Інституту споживчих експертиз (ІСЕ) констатували: лідерами якості стали зразки з АЗК WOG, Parallel і КЛО.

Протестувавши А-95 на 9 відомих АЗС, ІСЕ виявив неякісний бензин в мережах КЛО, Народна і Ольвія-нафта.

Якісне пальне марки А-95, за висновками експертів ІСЕ, продають на АЗК WOG, БРСМ-Нафта, ОККО і ANP.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП