na-poltavschini-vikrili-bandu-yaka-privlasnila-komertsiynogo-mayna-na-ponad-164-mln-griven

На Полтавщині викрили банду, яка привласнила комерційного майна на понад 164 млн гривень

 • 15204 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. На Полтавщині правоохоронці викрили учасників злочинної групи, які через обман привласнили майна на понад 164 мільйони гривень. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Полтавській області, інформує УНН.

Вказується, що учасникам організованої злочинної групи інкримінують протиправне заволодіння майном трьох товариств з обмеженою відповідальністю та частками їх засновників. Спільники діяли шляхом обману з використанням завідомо підроблених документів, печаток та бланків.

"Загальна вартість активів, привласнених учасниками злочинної групи, становить понад 164 мільйони гривень. Фігурантам вручили підозри за ч. 3 ст. 206-2 Кримінального кодексу України – протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації у тому числі частками, акціями їх засновників шляхом вчинення правочинів з використанням підроблених документів, печаток, штампів підприємства, установи, організації. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фігурантам загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося раніше в УНН, на Одещині викрили "чорного" реєстратора, який позбавив громадянина майна на 12 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП