na-polyuvanni-pid-chernigovom-zastrelili-politseyskogo

На полюванні під Черніговом застрелили поліцейського

 • 22580 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. У Чернігівській області на полюванні поліцейського поранили в голову. Чоловік помер в лікарні. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Чернігівської області та Офіс Генпрокурора.

Цитата:

“Сьогодні близько 4-ї ранку внаслідок вогнепального поранення помер у лікарні поліцейський Чернігівського районного управління поліції. Смертельного тілесного ушкодження поліцейський напередодні зазнав на полюванні”, — йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що 28 листопада близько опівдні до поліції надійшла інформація про те, що під час полюваннях в угіддях Чернігівського району 37-річний інспектор відділу реагування патрульної поліції зазнав вогнепального поранення.

Додамо, що в Офісі Гепрокурора зазначають, що поліцейського було поранено з мисливської рушниці в голову.

"За даними слідства, інцидент стався поблизу села Травневе Городнянської територіальної громади Чернігівського району. "Під час полювання начальник одного з районних управлінь ДСНС в Чернігівській області, не переконавшись в безпечності пострілів, з мисливської рушниці поранив в голову співробітника патрульної поліції, з яким вони разом були на полюванні. Від отриманого поранення потерпілий помер в реанімації Чернігівської обласної лікарні", - додали в ОГП.

“На момент інциденту поліцейський перебував поза службою в цивільному одязі. На полювання він поїхав з трьома товаришами. За попередньою інформацією, під час полювання 39-річний мисливець здійснив постріл з рушниці в бік тварини та випадково влучив у поліцейського”, — зазначається в повідомленні поліції.

Наголошується, що Державне бюро розслідувань з’ясовує обставини події у межах провадження за статтею 119 Кримінального кодексу (вбивство через необережність), що карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Доповнення

На території мисливських угідь на Львівщині під час полювання від вогнепального поранення загинув 66-річний чоловік.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП