na-prikarpatti-avtobus-z-pasazhirami-potrapiv-u-dtp-vosmero-travmovanikh

На Прикарпатті автобус з пасажирами потрапив у ДТП: восьмеро травмованих

 • 9916 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Зіткнення легковика та рейсового автобуса, у якому були пасажири, сталося сьогодні вранці на Івано-Франківщині. Про це повідомив сектор комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

Так, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 9:00 у місті Долина.

"Як попередньо встановлено правоохоронцями, 37-річний мешканець району, керуючи автомобілем марки "ВАЗ- 21015", рухаючись по вулиці Данила Галицького, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом марки Mercedes-Benz Sprinter, сполученням "Долина – Івано-Франківськ", – зазначили в поліції.

Внаслідок аварії водій автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. Шість пасажирів рейсового автобуса отримали численні травми і були госпіталізовані. Пізніше до лікарні самостійно звернулися ще двоє учасників ДТП.

"За цим фактом розпочато кримінальне за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство", – проінформували у ГУНП.

Нагадаємо, автомобіль зіткнувся з маршруткою у Харкові. Внаслідок ДТП госпіталізували шістьох людей: чотирьох пасажирів автобусу та двох пасажирів автомобіля.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП