na-prikarpatti-olovu-otg-vikrili-na-khabari-u-3-4-tis-dolariv

На Прикарпатті голову ОТГ викрили на хабарі у 3,4 тис. доларів

 • 12861 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. В Івано-Франківській області викрили на хабарі у сумі 3400 доларів голову ОТГ. Вживаються заходи щодо повідомлення особі про підозру. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Івано-Франківської області.

“За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області УСБУ в області спільно зі слідчим управлінням ГУ Нацполіції в області викрито на отриманні неправомірної вигоди голову однієї із ОТГ (ч. 3 ст. 368 КК України)”, - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що посадовець вимагав та отримав 3400 доларів США від підприємця за надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території ОТГ. За попередньою домовленістю він отримав "аванс" у сумі 400 доларів США, після чого забезпечив прийняття позитивного рішення виконавчим комітетом органу місцевого самоврядування.

“Після передачі другої частини коштів у сумі 3000 доларів США його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вживаються заходи щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу", - додали в прокуратурі.

Нагадаємо, судитимуть директора одного з державних підприємств Харківської області, який намагався дати детективу НАБУ хабар у 100 тисяч доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП