na-remont-diplomatichnikh-ustanov-ukrayini-torik-bulo-vitracheno-ponad-1-mln-dolariv

На ремонт дипломатичних установ України торік було витрачено понад 1 млн доларів

 • 16424 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. У 2018 році в 28 закордонних дипломатичних установах України було проведено різні види ремонтних робіт на загальну суму 1 350 576 доларів США. Про це повідомила прес-служба МЗС України у відповіді на запит кореспондента УНН.

"У 2018 році в 28 закордонних дипломатичних установах України (ПУ в Королівстві Бельгії, Республіці Болгарії, Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, Грецькій Республіці,Грузії, Естонській Республіці, Королівстві Іспанії, Італійській Республіці, Канаді, КНР, Латвійській Республіці, Литовській Республіці, Республіці Молдова, РФ, Республіці Сербія, Словацькій Республіці, США, Турецькій Республіці, Туркменістані, Угорщині, ФРН, Чеській Республіці, Швейцарській Конфедерації, ГКУ в Нью-Йорку та Чикаго, ППУ при ООН в Нью-Йорку, ППУ при ОНН у Женеві та ППУ при ЄС) було проведено різні види ремонтних робіт на загальну суму 1 350 576 дол США", - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, поліція заблокувала обидві сторони Голландського парку біля посольства України у Лондоні після інформації про постріли.

Українські Національні Новини

Політика