na-rivnenschini-druzhina-vstromila-choloviku-nizh-v-spinu-pid-chas-svarki

На Рівненщині дружина встромила чоловіку ніж в спину під час сварки

 • 15467 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Після застілля між цивільним подружжям стався конфлікт і жінка вдарила чоловіка ножем в спину. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, передає УНН.

Повідомляється, що черговий конфлікт між цивільним подружжям виник учора, 11 жовтня, близько 23:00 у будинку села Олександрія.

"Поліцейські встановили, що після застілля, 37-річна жінка поралася на кухні, куди і зайшов 42-річний співмешканець. Невдовзі між парою виник конфлікт. Як пояснила згодом господиня, чоловік вдарив її кулаком в обличчя, а коли розвернувся – вона завдала удар кухонним ножем в спину", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що потерпілого каретою "швидкої" доставили до Рівненської обласної клінічної лікарні, де медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення грудної клітки задньої поверхні. Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення, наразі стан його тяжкий.

"37-річна жителька Олександрії спочатку не зізнавалася у скоєному та запевняла поліцейських, що чоловік похитнувся та сам впав на ніж. Як з’ясувалося, жінка вже притягалася до кримінальної відповідальності за легкі тілесні ушкодження та аналогічний злочин", - додали у поліції.

Зловмисниці повідомили про підозру у вчинення тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Чернівцях пенсіонер напав з ножем на гостей під час пиятики, один з них помер.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП